Home / Rehabilitation

Boost jouw PT sessies

ROX Pro is een trainingssysteem dat veel plezier geeft door externe prikkels, licht, geluid & vibratie plus objectieve data. Het is de beste tool die ik ooit heb gebruikt

ALAN PAEARSON

Founder SAQ Rehabilitation Solutions

Patiënten die hun armen niet boven schouderhoogte kunnen optillen. Zodra ik ze met de ROX liet "spelen" - ik bevestig 2 ROX boven schouderhoogte, 2 ROX op schouderhoogte en 2 ROX op heuphoogte - kunnen ze ze allemaal aanraken. Daarna kunnen ze het niet geloven. Het is bijna magisch ...

LAIA CASALS Fysiotherapeut en osteopaat, @laiacasals_fisiosteo

Externe signalen met licht, geluid en vibratie  

Biedt audio, video en tactiele signalen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de prestaties aanzienlijk verbeteren. U hoeft nu geen didactische instructies meer te geven en u kunt zich nu volledig concentreren op de behoeften van uw patiënten.

 

Plezier tijdens het harde werk

Verhoog de therapeutische effectiviteit van uw interventies door uw sessies aangenamer en functioneler te maken. De training is uitdagend op alle niveaus en stimuleert het competitieve karakter van uw patiënten, wat een stevige verhoging van hun focus en motivatieniveaus garandeert. Het funfactor-element zorgt ervoor dat ze terugkeren voor toekomstige sessies

Voor alle soorten patiënten

ROX Pro kan 100% worden geïntegreerd in uw sessies volgens uw behoeften. Het is bruikbaar voor verschillende behandelingen in verschillende fasen van het revalidatieproces. Programma-instellingen kunnen vrij worden aangepast, waardoor het de perfecte tool is voor elke gezondheidswerker. Ideaal voor clinici op het gebied van revalidatie voor en na de operatie, sportwetenschappen en geneeskunde, algemene gezondheid, welzijn en training van mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het kan gemakkelijk worden opgenomen in kliniek-gebaseerde programma's, maar ook in thuis-, buiten- en fitnessclubs.

Multi-sensorische stimulatie

ROX Pro biedt een unieke cognitieve motorische trainingservaring via visuele, tactiele, auditieve meervoudige signalen om leereffecten te optimaliseren. Het verbetert verschillende revalidatie-, herstel- en trainingsdoelen, waaronder reactietijd, mobiliteit, behendigheid, snelheid, visuele en auditieve capaciteiten, coördinatie, proprioceptie, balans, kracht of ADL's en eenvoudige manipulaties.

Performance data

Laat meetbare vooruitgang zien. Perfect voor beoordeling voor en na beweging en om prestaties op een objectieve manier te meten en te tonen. Bekijk onmiddellijke resultaten via de app en volg en analyseer de voortgang via het cloudgebaseerde dashboard

Neem RoxPro overal mee naar toe

Handig en flexibel, gemakkelijk te vervoeren naar afspraken, eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te bedienen via een gratis app en de nieuwste IoT-technologie.

Ik werk met elite-professionals en atleten op Olympisch niveau in alle sporten, zoals NFL, NBA en Cirque Du Soleil, evenals met chronische pijncliënten. Ik heb hoogwaardige en efficiënte tools nodig om deze uitdagingen aan te kunnen. Toen ik ROX Pro kreeg, vond ik het gewoon geweldig hoe duurzaam het is! Het is zeer aanpasbaar: of ik nu de balans van mijn cliënt wil testen na een massagesessie, of reactietijden wil meten en verbeteren ... ROX Pro is uitstekend!

DESMOND DIAZ 2x gouden medaillewinnaar Tafisa WMAG. Eigenaar van @massagepromed

 

"Ik vind de duurzaamheid en alle mogelijkeheden te gek"

Desmond Lee Diaz, U.S. Martial Arts Team coach

Lichaam balance functie

De gepatenteerde Upala ™ Body Balance-functie geeft onmiddellijk vibrerende biofeedback wanneer patiënten hun evenwicht verliezen. Perfect voor het beoordelen en trainen van proprioceptie, balans en coördinatie.

 

Vibratie, geluid & licht

ROXs Pro is meer dan alleen een visuele stimulans. Met geluid via de geïntegreerde luidspreker, visuele verbetering door RGB-verlichting en gevoelstimulatie door de vibratiemotor, bieden de Rocks tastbare, auditieve en visuele signalen.

In-app open bibliotheek met programma's

30+ revalidespecifieke, op video gebaseerde oefeningen voor instructie en inspiratie, ontwikkeld volgens onze gepatenteerde Multi-Sensory Neuroplasticity (MSNP) trainingsmethodologie. Extra 9+ open programma's om uw eigen oefeningen te plannen, in te stellen en te maken.

Volledige aanpasbare sensoren

Alle sensor- en programma-instellingen zijn aanpasbaar via meerdere dimensies, waardoor het mogelijk is om ROX Pro 100% af te stemmen op de verschillende behoeften van verschillende patiënten en om maximale nauwkeurigheid en foutloze trainingservaringen te garanderen.

Dashboard in de cloud

Elke interactie met de ROX wordt geregistreerd en rechtstreeks geüpload naar het gratis cloudgebaseerde dashboard. Bekijk en analyseer alle historische gegevens om de voortgang van uw patiënten bij te houden en om pre- en postresultaten te presenteren. Alle gegevens kunnen worden geëxporteerd naar .xls-bestanden.

Data gedreven dashboard

ROX Pro wordt aangedreven door een beproefd, gepatenteerd protocol voor betrouwbare connectiviteit en wordt vervaardigd volgens de hoogste commerciële normen. Gebouwd en vervaardigd voor professionals die een tool nodig hebben die hoge prestaties levert, betrouwbaar is en ontworpen is om zonder storingen in alle omgevingen te worden gebruikt.

Veelzijdigheid

Aanpasbare instellingen en de mogelijkheid om ROX Pro overal te plaatsen en te bevestigen, stellen u in staat om het te gebruiken met patiënten van alle fitnessniveaus. Het maakt niet uit of u te maken heeft met professionele atleten (voor en na de operatie), patiënten met neurologische aandoeningen (zoals Alzheimer of Parkinson) of herstellende van een beroerte, Geriatrie of Kindergeneeskunde, Thuisgezondheid, Orthopedie of Bekkengezondheid: ROX Pro helpt u om de cognitief-motorische vaardigheden op effectievere, boeiendere en persoonlijkere manieren te trainen dan ooit tevoren.

Mobile Tech

Eenvoudig in te stellen draadloos verbonden pods, bediend via een gratis app (iOS en Android) met een superintuïtieve "3 Tap & Go" -programma-activering. Draadloos opladen en energiebesparende aanraakknop voor een betrouwbare en constante stroomvoorziening.

Ik vind het geweldig dat ik met ROX Pro mijn patiënten betrokken kan houden en plezier kan geven! Door de ROX toe te voegen aan de revalidatie, krijg ik een betere buy-in en willen mijn patiënten graag terugkomen voor revalidatie in plaats van het gevoel te hebben dat ze terug moeten komen. Austin Schoen,

Kracht- en conditionering professional

 

Interactive
ROX        

Zo sterk als steen, en betrouwbaar

· Instelbare sensoren.
· Body Balance functies.
· Wireless charging.
· Straaljager materiaal. (duurzaam)Licht, geluid en vibratie

App
Control

Simpel in gebruik, spaart tijd .

Open Programma's, ontwikkeld door professionals voor Professionals.
· "3 Taps&Go".
· 100% customizable.
· Plan, creëer and bewaar oefeningen.
· Train reactie tijd, behendigheid, snelheid visuele eigenschappen, coordinatie en balance.

Data

Objectieve trainings data. kijk, track & analyseer.

· Real time feedback.
· In-app tracking.
· Cloud-based dashboard.

Revalidatie Specifieke
Content & Programma's

Instructies, Inspiratie & Open Programma's, Resultaat

· Gebaseerd op sport-wetenschaps methodology.
· Fitness-specific trainings-bibliotheek.
· Open en instelbare trainings programma's

A-Champs is accelerated by Asics’ Tenkan-Ten Growth Catalyst and Techstars. It’s products are used by 80% of Premier League teams and some of the best athletes on the planet.