Home / fitness

Fitness Fun-atics

Betrokkenheid + prestaties stimuleren = de perfecte trainingstool

Nikkie Zanevsky

Parkour Fitness Trainer @getwildlyfit

Klanten komen terug

Trainen met de Rox Pro zorgt voor gamified workouts. De interactieve ervaring brengt fun naar de voorgrond en het harde werken wordt bijna vergeten tijdens de oefeningen. Jouw klanten werken hierdoor harder en verbeteren de focus en daarbij neemt het plezier toe. Kwaliteit van de trainen neemt toe en klanten gaan dit waarderen en zullen terugkomen voor meer.

 

Uitblinken

Met game-changing techniek gebaseerd op sport wetenschappelijke methodologie, kan je de concurrentie verslaan. Voeg de RoxPro toe aan je trainingen en je klanten gaan het verschillen merken    

 

Voor alle
klanten

Het fitnessniveau van uw klanten maakt niet uit. ROXs Pro is perfect voor alle professionele atleten, regelmatige sportschool bezoekers, bankzitters, senioren, revalidatie, kinderen, patiënten met speciale behoeften en eigenlijk iedereen die fysieke activiteit nodig heeft. Het is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop fitnesstraining wordt gezien en gedaan en om elk individu naar zijn volgende doel, stap en niveau te brengen.

 

Geen beperking, doe het op jouw manier  

Alles rondom de ROX Pro is full mobile en daarbij is alles op maat te maken. Afhankelijk van de behoefte kan je de parameters op je mobiel instellen. Voor ondersteuning en inspiratie kan je de app raadplegen.

Train wanneer en waar je wil

ROX Pro is mobiel and past perfect in alle gymtassen en is dus makkelijk mee te nemen. Met behulp van de riemen kan je de Rox overal aan vastmaken, bomen / hekken noemt maar op. Perfect voor trainingen buitenshuis. Je kan dus van elke omgeving een interactieve trainingsplaats maken, waar ook ter wereld.

Creëer hyper-focus workouts

Een van de vele voordelen van multi sensorische stimulaties door de RoxPro is dat de klanten een veel betere focus hebben tijdens de oefeningen. Tijdens de oefeningen kunnen ze alleen maar denken aan het vibratie, licht, geluid en het uitdrukken van de volgende RoxPro. Klanten merken dat de tijd veel sneller gaat door het gebruik van de RoxPro.

Focus op je client

Laat de RoxPro het werk doen. Als trainer kan je nu 100% focussen op de klant zijn bewegingen, en prestaties, je hoeft niet meer te schreeuwen en te tellen. Kwaliteit van begeleiding gaat hiermee omhoog.

Voeg waarde
toe aan de
workouts

Even

Zelfs als uw klant gewoon die perfecte 6-pack wil, kan iedereen profiteren van de ontwikkeling van cognitieve motorische vaardigheden en de wetenschappelijk bewezen effecten die MSNP ™ -trainingsmethodologie heeft op zowel het lichaam als de hersenen. Besluitvorming en neurovisie zijn slechts twee van de vele dimensies die u met ROX Pro kunt trainen.

 

Track alle objectieve data en verbeter prestaties in de toekomst

Er kunnen pre- en posttests worden gemaakt om de resultaten te vergelijken die worden bijgehouden via het cloudgebaseerde dashboard dat beschikbaar is met ROX Pro. Specifieke trainingen gericht op de relevante sleutelattributen kunnen worden uitgevoerd om de prestaties te verbeteren, 100% volgens de behoeften van individuele trainers en klanten.

No matter the exercise I ask a person to complete with the ROXs Pro, I see smiles and people having fun.

 

"Duurzaamheid en alle instelmogelijkheden, I love it

Desmond Lee Diaz, U.S. Martial Arts Team coach

Fitness and Body balance

Fitnesstraining kan vermoeiend zijn. De gepatenteerde Upala ™ Body Balance-functie geeft vibrerende biofeedback zodra balans een probleem wordt. Proprioceptie, balans en coördinatie kunnen worden beoordeeld en er kan aan worden gewerkt in uw fitnesssessies.

Stimuleert all zintuigen        

ROXs Pro is meer dan alleen een visuele stimulans. Met geluid via de geïntegreerde luidspreker, visuele verbetering door RGB-verlichting en gevoelsstimulatie door de vibratiemotor, bieden de Rocks tastbare, auditieve en meercomponenten signalen.

Toegang to uitgebreide trainings Bibliotheek        

Met tientallen fitnessspecifieke oefeningen en programma's in onze videobibliotheek, heb je de kans om oefeningen te leren en te ontdekken waarvan je nooit wist dat ze bestonden, maar die perfect zijn voor je sessies. Maak je eigen en voeg deze toe aan de bibliotheek.

Voledig instelbare sensoren

Alle sensor- en programma-instellingen zijn volledig instelbaar via meerdere dimensies. Dit betekent dat u ROX Pro precies kunt afstemmen zoals u dat wilt. U kunt voor elk individu een maximale nauwkeurigheid en foutloze trainingservaringen garanderen

Duurzaam

ROXs Pro is gebouwd om lang mee te gaan. Speciaal voor fitnessprofessionals die een krachtig en betrouwbaar hulpmiddel nodig hebben. Ze zijn vervaardigd volgens de hoogste commerciële normen met krachtig straaljager materiaal.

Data gedreven dashboard

Alle interacties met ROXs Pro worden onmiddellijk geregistreerd en geüpload naar het gratis cloudgebaseerde dashboard. Bekijk en analyseer alle historische gegevens en laat de concurrentiezijde van uw team / klanten los door hun resultaten en voortgang te tonen met volledig exporteerbare gegevens.

I love that the ROXs Pro allow me to keep my athletes engaged and having fun!

 

Interactive
ROX        

Sterk als een steen. Gemaakt om op voor te bouwen.

· Light, sound and vibration cues.
· Instelbare sensoren.
· Body Balance functies.
· Wireless charging.
· Straaljager materiaal. (duurzaam)

App
Control

Eenvoudig instelbaar. Spaart tijd.

· Open Programma's, ontwikkeld door professionals voor Professionals.
· "3 Taps&Go".
· 100% customizable.
· Plan, creëer and bewaar oefeningen.
· Train reactie tijd, behendigheid, snelheid visuele eigenschappen, coordinatie en balance.

Data

Objectieve trainings data. Show, track & analyser

· Real time feedback.
· In-app tracking.
· Cloud-based dashboard.

Fitness Specifiek
Content & Programma's

Instructie, Inspiratie & Open Programma's. Om resultaten te krijgen.

· Gebaseerd op sport-wetenschaps methodology.
· Fitness-specific trainings-bibliotheek.
· Open en instelbare trainings programma's

A-Champs is accelerated by Asics’ Tenkan-Ten Growth Catalyst and Techstars. It’s products are used by 80% of Premier League teams and some of the best athletes on the planet.