Home / Over Ons

Wij zijn A-Champs.

Ons doel is om mensen van alle leeftijden in beweging te krijgen, zodat ze gezond en gelukkig kunnen leven. Daarom zijn wij een SportTech bedrijf,die producten ontwikkelt die gemakkelijk zijn in gebruik en leuk zijn om mee te trainen. De producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke basis.

Ons multicultureel team – in Menlo Park, Barcelona and Shanghai – is een combinatie van nerds, en creatieve atleten. Onze professionals hebben sport-producten ontwikkeld en gefabriceerd voor de grootste sportmerken, sportretailers en sportclubs zoals FC Barcelona en teams in de NFL.

 

Ons verhaal

In 2008, toen onze CEO, Kilian, en zijn vrouw, Anika, hun zakelijke baan opgaven om een ​​productie- en productontwikkelingsbedrijf te starten. Toen de zaak snel op gang kwam, werd Anika in 2010 ziek van borstkanker. Ze vocht hard en won uiteindelijk. Door deze ervaring kreeg het jonge koppel een groter besef van de noodzaak om een ​​gezonde levensstijl te leiden. Ze zagen een kans om hun bestaande bedrijf te combineren met hun zoektocht naar gezonde gewoonten door een product te creëren dat fysieke activiteit als spel camoufleert. Pas toen de twee andere hoofdrolspelers van A-Champs zich bij hen voegden, waren ze klaar om hun visie tot leven te brengen. Wayne, met een Ph.D. ervaring in het ontwikkelen van sensoren en wearables voor Xiaomi in micro-robotica was de perfecte CTO om de ontwikkeling bij A-Champs te leiden. Hij is de vader van een actieve jongen en heeft een passie voor zijn gezonde opvoeding. Stepfán, een voormalige NFL-pro-atleet, nam de moeilijke beslissing om zijn succesvolle carrière te beëindigen vanwege een aanhoudende blessure, waardoor zijn welzijn op de voorgrond stond. Hij deelde dezelfde passie om mensen te helpen actiever te worden en voegde zich bij het team van mede-oprichters. In 2018 werd A-Champs onderdeel van ASICS 'Tenkan-Ten-versnellingsprogramma en lanceerde het de baanbrekende ROXs Pro, de eerste slimme trainingsassistent.

A-Champs is nu bezig om de wereld te veroveren. Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn er in de wereld verschillen partners die mee helpen deze doelstelling en droom te realiseren.

De partner die A-Champs in de Benelux vertegenwoordigd is Wholesport gevestigd in Nederland.