Home / Cardiocage

Eerste 360º multi-sensory training experience in de wereld

Functioneel, Randomized Trainingading

Stap in de enige kooi die je nooit meer wilt verlaten. Simuleer bewegingen uit het echte leven, afhankelijk van de sport of training waarop u zich richt. Volledig functioneel voor de behoeften van uw klant. Gerandomiseerde trainingsscenario's om een ​​100% gefocuste en echte spelscenario-ervaring te creëren.  

Onbeperkte Mogelijkheden

Trainen in de CardioCage is onbeperkt. Verticale sprongen, plyometrie, behendigheid en snelheid, HIIT, training met meerdere methodes en individuele / partnertraining zijn slechts enkele van de vele oefeningen waaraan uw klanten kunnen deelnemen. Een echt allround ervaring voor elke gebruiker.

360º Multisensorische Training

De CardioCage voorkomt dat cliënten iets anders doen dan hun volledige aandacht te besteden aan hun training. Volledig bewezen om het ruimtelijk inzicht / de proprioceptie te verbeteren, zelfs onder zware omstandigheden. Test auditieve vaardigheden, ontwikkel perifeer zicht en verbeter oog-, hand- en voetreacties.

Fun, Interactieve
Ervaring

Dit meeslepende trainingssysteem is leuk en zorgt voor een competitieve inslag bij iedereen die meedoet. De CardioCage is de jungle-gym van onze A-champs-aap die supersterke trainingsregimes activeert. Hoewel hard werken is, blijft het zo leuk, na elke sessie wil je er meteen weer in springen.

Positie Specifieke Bewegingen

Ongeacht de sport waar u zich op richt, de CardioCage zal iedereen van elk niveau naar een hoger niveau tillen. De kooi is ontworpen om volledig veelzijdig te zijn bij elke sport en voor elke positie. Bewegingen en oefeningen kunnen speciaal voor uw spel worden aangepast.

Easy app-control & prestatie data

Alle gegevens worden onmiddellijk geregistreerd tijdens elke CardioCage-sessie. Alle resultaten zijn 100% vergelijkbaar voor beoordeling en prestatietracking. Alle analyses zijn volledig nauwkeurig en deze gemakkelijk te lezen gegevens zullen pure concurrentiepositie creëren binnen individuen en groepen.

Interactieve sensoren met licht & geluid stimulatie

Licht, geluid en trillingen voor auditieve, visuele, tactiele en multi signalen. De nieuwste sensortechnologie biedt een multi-sensorische ervaring voor iedereen die erin traint.

Aanpasbare Cognitieve Omgeving

Pas cognitieve stimuli aan en activeer ze op basis van trainingsspecifieke behoeften. Bepaal uw eigen gradenbereik op basis van positie of sport, b.v. voetbal middenvelders gebruiken 360 ° terwijl keepers 270 ° gebruiken.

100% Aanpasbare, sport specifieke positie programma's

Met onze videobibliotheek met oefeningen en programma's die u binnen enkele seconden kunt kopiëren en zelfs volledig kan aanpassen aan de behoeften van uw atleten. U kunt zelfs uw eigen programma's op maat ontwerpen.

Objective, 100% vergelijkbare data

Onmiddellijke gegevens en analyse via onze gratis ioS- en Android-app. Gebruik het cloudgebaseerde dashboard om de prestaties te volgen en uitdagingen op te stellen waar uw atleet verbeteringen kan aanbrengen.

Multi-dimensionale, multi-functionle ruimte

Bewegingen kunnen variëren op de vloer, boven het hoofd, klimmen langs de wanden. Programmaniveaus beschikbaar op alle hoogtes. Integreer met bokszakken, slingtrainers, weerstandsbanden en meer.

Shock absorptie, verstelbare “instabiele vloer surface”

Met de revolutionaire Aerofloor-vloeren op basis van de gepatenteerde "technologie voor gecontroleerde energieteruggave", wordt de CardioCage geleverd met schokabsorberende vloeren die de gewrichten sparen.

Jimmy Walker

Premier League Goalkeeping coach

The CardioCage is a goalkeeper’s dream training machine.
Nothing compares. It’s just world class.

Tim Stimpson

British Lions, England International and Leicester Tigers Full Back

The CardioCage is an amazing training tool. It’s the future of functional training.

Alan Pearson

Founder SAQ Rehabilitation Solutions

CardioCage is destined to change the world of training and conditioning.